Over All About Feet

Mijn naam is Jacqueline van Aken. Sinds januari 2010 ben ik werkzaam als zelfstandig pedicure. In november 2015 heb ik mijn diploma Medisch Pedicure behaald. Een medisch pedicure is opgeleid om, naast standaard voetbehandelingen, alle risicovoeten te behandelen en heeft kennis van specialistische technieken. Voor meer informatie zie Medisch Pedicure.

U kunt bij mij terecht voor pedicurebehandelingen, specialistische technieken en cosmetische voetverzorging. Mijn pedicurepraktijk aan huis bevindt zich op de eerste etage.

Ik ben lid van de brancheorganisatie ProVoet, sta geregistreerd in het Kwaliteits Register Pedicures van ProCert en werk volgens de Richtlijnen en Code van de Voetverzorger. Mijn kennis houd ik up-to-date door het lezen van vakliteratuur, volgen van opleidingen, cursussen en workshops en het bezoeken van vakbeurzen. De combinatie van persoonlijk contact met mensen en het uitvoeren van goede voetzorg is wat het vak van pedicure voor mij zo leuk maakt. Mijn motto is: 'behandel de cliƫnt zoals je zelf behandeld wilt worden'.

Ik hoop u te mogen verwelkomen in mijn praktijk!

Jacqueline